Comprehensive coverage of all your major sporting events on SuperSport.com, including live video streaming, video highlights, results, fixtures, logs, news, TV broadcast schedules and more.

108.6k Followers, 76 Following, 12.3k Posts - See Instagram photos and videos from DigitAlb (@digitalb_official) Digitalb deklaron dhe garanton se do të mbledhë, mbajë, përpunojë, apo mbajë në ndonjë mënyrë tjetër çdo të dhënë personale lidhur me abonentët në përputhje të plotë me Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për mbrojtjen e të dhënave personale në Republikën e Shqipërisë”, legjislacionin e zbatueshëm dhe rregulloret DigitalB - Home redirecting Casa Del Mar Beach – Live. February 06, 2015. Speed Test internet SuperSport 4 Digitalb Live streaming and TV schedules. Live, delayed, on-demand and replay sports events on SuperSport 4 Digitalb. DigitAlb, Tirana, Albania. 671K likes. DigitAlb është Platformë Dixhitale Tokësore & Satelitore. Transmetimet i nisi më 15 Korrik '04, si një nga të parat platforma dixhitale tokësore në Europë. Digitalb is your turn-key marketing and communications digital signage platform that can deliver engaging content and digital brand messaging to your automotive retail environment in high-definition. We make it easy to create your custom content on the fly and publish it instantly.

DigitAlb KUDO. Shkarko aplikacionin DigitAlb KUDO në celular apo tabletë dhe shih FALAS 33 kanale të DigitAlb. Kanalet e SuperSport, gjeneraliste, lajmesh, filmash, për fëmijë, dokumentarë, muzikore.

DigitAlb, Tirana, Albania. 671K likes. DigitAlb është Platformë Dixhitale Tokësore & Satelitore. Transmetimet i nisi më 15 Korrik '04, si një nga të parat platforma dixhitale tokësore në Europë. Digitalb is your turn-key marketing and communications digital signage platform that can deliver engaging content and digital brand messaging to your automotive retail environment in high-definition. We make it easy to create your custom content on the fly and publish it instantly.

SuperSport 2 Digitalb Football Coverage - Live Soccer TV

6. Payment Fees. You agree to pay all fees and charges specified when you sign up for the Service and any part thereof. All fees are exclusive of applicable taxes (e.g. sales, use, or value-added tax), unless otherwise stated, and you are solely responsible for the payment of any such taxes that may be imposed on your use of the Service. DigitAlb (Albanian platform on Eutelsat 16A 16º East DigitAlb frequencies at satellites Eutelsat 16A 16º East and Eutelsat Hot Bird 13º East: Satellite TP Frequency (MHz) RTSH 1, News 24, Channel One, BCTV Europe, RTK-1, EXP shkence, SS-7 HD, MTV Live HD, X1, Service IPKO A03, SuperSport Service 2, SuperSport Service 3, KTV, RTV 21, TV Dukagjini, RTV-21 M: DVB-S2 8PSK 30000 3/5: 1012 MHz L ‎IPTV Shqip on the App Store